marți, 18 septembrie 2012

Peste 1 milion si jumatate de romani au urmarit primul episod din sezonul 3 al serialului "Pariu cu viata"


“Pariu cu viata” a revenit la PRO TV cu un nou sezon cu multa muzica, drame puternice, rasturnari de situatie si povesti de iubire traite la intensitate maxima. Peste 1 milion si jumatate de telespectatori au urmarit cu sufletul la gura primul episod din sezonul 3 al serialului fenomen “Pariu cu viata”.
Aseara, intre 20.20 si 22.30, PRO TV a fost lider absolut de audienta in randul publicului comercial cu 6.7 puncte de rating si o cota de piata de 15.1 %, urmat de Kanal D cu 5.6 puncte de rating si o cota de piata de 12.6%. 
La nivelul intregii populatii, PRO TV s-a situat pe primul loc in topul audientelor cu o medie de 7.0  puncte de rating si o cota de piata de 13.8% in timp ce Kanal D avea 6.2 puncte de rating cu 12.4 % share.  Minutul de aur a fost atins la 20:58, cand s-au inregistrat 9.4 puncte de rating si o cota de piata de 18.1%, ceea ce inseamna ca peste 1.790.000 de oameni de la nivelul intregii populatii au urmarit Pariu cu viata!
Primul episod din "Pariu cu viata" se poate vedea integral pe Voyo.ro


In randul tinerilor cu varste cuprinse intre 13 si 17 ani, „Pariu cu viata” a inregistrat in episodul de ieri, 17 septembrie, 16.9 puncte de rating si o cota de piata de 35.8%.  In minutul de aur de pe acest segment, inregistrat la ora 21:23, PRO TV a atins 23.2 puncte rating si o cota de piata de 44.3 %.
Fenomenul Pariu cu viata se extinde vazand cu ochii! Aproape265.000 de fani s-au strans pe pagina oficiala a serialului de pe Facebook pentru a fi tot timpul la curent cu noutatile, peste 25.000 de fani s-au strans cu mic cu mare la cele 6 concerte sustinute de trupa LaLa Band in ultima saptamana prin tara. Un tur de forta care se continua si saptamana aceasta la Sighisoara unde au loc filmarile pentru sezonul 3 din Pariu cu viata.
Nerabdatori sa urmareasca primul episod din noul sezon, fanii serialului „Pariu cu viata” au postat sute de comentarii entuziaste pe paginile de Facebook Pariu cu viata si LaLa Band, iar dupa difuzarea acestuia au luat din nou cu asalt paginile oficiale de Facebook dedicate proiectului cu mesaje emotionante.
Momentele muzicale „You’ll Be in My Heart”, „Just Can’t Get Enough”, „In the Summertime”, „She’s The One”, „Fata din vis” sau „18 ani”, momentele romantice dintre tinerii din LaLa Band sau momentele de comedie din familia Popa au tinut telespectatorii timp de 2 ore pe PRO TV. 
Fanii asteapta cu nerabdare sa afle ce se va intampla cu Anca (Cristina Ciobanasu). Unde a disparut? Oare o va gasi Vlad (Vlad Gherman)? Ce rasturnari de situatie urmeaza in episodul doi din Pariu cu viata? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu